Transkranialna električna stimulacija

Sooma tDCS™ je neinvazivna naprava, ki stimulira pojavljanje specifičnih frekvenc, ki porastejo ob koncentraciji, obenem pa reducira pojav počasnejšega valovanja na specifičnih možganskih regijah, ki kronično lahko povzroča depresivne občutke ali slab fokus. Naprava je popolnoma varna, efektivna in za veliko večino oseb nemoteča.

Poleg obravnavanja depresije je učinkovita tudi pri lajšanju glavobolov in migren, zelo dobro pa deluje kot podporna metoda za krepitev koncentracije.

Obravnava z napravo tDCS vključuje uporabo ciljnega šibkega električnega toka (2mA), ki se z aktivne elektrode prenese na površino lobanje, z namenom stimuliranja možganov. Le-ta lahko s stimulacijo tiste regije možganov, ki je odgovorna za pozornost, spreminja način delovanja možganov v smeri pospešive upočasnjenih ferkvenc.

Naprava je neinvazivna in je bila ocenjena kot varna v mnogih strokovnih študijah, ki so preučevale različne pogoje pri uporabi.

Napravo uspešno uporabljamo kot dopolnilni ali samostojni del naših treningov, po predhodnem evalvacijskem EEG pregledu in izčrpnem pogovoru o simptomatiki.

Larus metoda, delavnice
in podporne terapije

Biofeedback tehnologija

Larus metoda

Rehacom trening

Larus metoda

Neurofeedback tehnologija

Larus metoda

Transkranialna električna stimulacija

Larus metoda

Sproščanje za odrasle

Larus delavnica

Krepitev koncentracije za otroke

Larus delavnica

Izvlečki zdravilnih rastlin

Podporne terapija

Obravnava z živalmi

Podporne terapija