Izvlečki zdravilnih rastlin

Podporna terapija

Med dolgoletnim delovanjem in preizkušanjem različnih dodatnih pristopov in metod, ki bi treninge z tehnologijo bio/neurofeedbacka dobro dopolnili, smo osnovali učinkovit podporni sistem.

Ob našem delu se vsakodnevno srečujemo s težavami z anksioznostjo, tesnobo, zaskrbljenostjo, negativnimi mislimi, samo sabotiranjem, utrujenostjo, pretirano ustrežljivostjo, visoko impulzivnostjo, strahovi ali drugimi karakteristikami, ki onemogočajo občutek zadovoljstva in dobre usmerjenosti k osebnim ciljem.

Pri obravnavi z našimi programi, smo kot izjemno uspešno ocenili dodatno pomoč v obliki koncentriranih rastlinskih izvlečkov. Zdravilne rastline glede na svojo specifiko nosijo potencial za obravnavo neuravnoteženega delovanja navzven in/ali navznoter. Glede na potrebe, se koncentrati v razredčeni obliki oralno dozirajo večkrat dnevno vsaj dva meseca. Pred uporabo se s posameznikom opravi izčrpen pogovor o težavah, značajskih lastnostih in vzorcih, ki otežujejo delovanje in spopadanje z življenjskimi izzivi. Nato se predpiše pravo število in kombinacija izvlečkov.

Kadar obravnavamo dolgotrajen, močan stres, adrenalno utrujenost ali izgorelost, nudimo svetovanje o prehranskih dodatkih, ki omogočajo regeneracijo nadledvične žleze oziroma celotnega organizma. Po potrebi opravimo laboratorijske analize.

Larus metoda, delavnice
in podporne terapije

Biofeedback tehnologija

Larus metoda

Rehacom trening

Larus metoda

Neurofeedback tehnologija

Larus metoda

Transkranialna električna stimulacija

Larus metoda

Sproščanje za odrasle

Larus delavnica

Krepitev koncentracije za otroke

Larus delavnica

Izvlečki zdravilnih rastlin

Podporne terapija

Obravnava z živalmi

Podporne terapija